PROFIL

En stednær og tidløs arkitektur, der integrerer sig i sin kontekst.

SOFIE OVERGAARD  /  ARKITEKT MAA

Med erfaring fra både små og store tegnestuer, samt boligudviklingsvirksomhed, skaber jeg velfunderet arkitektur i større og mindre boligprojekter, i tæt kontakt med bygherre og entreprenører.

Uanset om der er tale om en tilbygning, renovering, ombygning eller en helt ny bolig, så tages der udgangspunkt i bygherres ønsker og boligens kontekst.

Jeg arbejder ud fra en filosofi om en stednær og tidløs arkitektur, som integrerer sig i sin kontekst. Hvert projekt er unikt, og der skitseres i mange omgange for at nå frem til den helt rette form, materialesammensætning, lysindfald og rumlighed, indenfor den økonomiske ramme.

 

Jeg følger byggeriet fra de første skitser til den færdige overlevering, og samarbejder med ingeniører, bygningskonstruktører og håndværkere, for at sikre den bedst mulige proces for bygherren.

Aller vigtigst er ønskerne fra de mennesker der skal bygge og bo. Min største forpligtelse og ambition er at samle alle de gode idéer, spæde lidt til, og give dem form. Boligen skal danne ramme om livet i hjemmet og imødekomme hverdagens rutiner, og livets små og store begivenheder.

 

Tegnestuen er etableret i 2019.

Medlem af Arkitektforeningen.

Mail       sof@sofieovergaard.dk

Telefon    28 10 18 30

LinkedIn   linkedin.com/in/sofie-overgaard/

Sofie Overgaard    Arkitekt MAA    Valdemarsgade 70    1665 KBH V    CVR 40526587