PROJEKTER

Ferieboliger på Stevns

På Kystvejen opføres seks ferieboliger i første parket til vandet.

 

Boligerne er 95 m2, og rummer to store soveværelser, et børneværelse, wc/bad, spisekøkken og opholdsstue med udsigt over Køge Bugt.

Facaden er beklædt med lameller i træ, som trækkes ud over bygningskroppen og fortsætter ud fra gavlene. På den måde dannes der afskærmning for sol og vind på boligens terrasser, som en naturlig forlængelse af facadens struktur.

 

 

BYGHERRE

Privat

 

BYGGEÅR

Sommer 2020

Dobbelthuse i to plan

Med udsigt til markerne vest for Havdrup, opføres 24 boliger i dobbelthuse.

 

Facaderne beklædes med mørke teglsten, som spiller sammen med træbeklædningen i indgangspartiet og terrassen mode det åbne land.

Etagerne bindes sammen af en karakteristisk smedejernstrappe, hvor et stort vinduesparti lader dagslys gennemlyse boligen.

 

BYGHERRE

IDEALBolig ApS

 

BYGGEÅR

2019/2020

Villa MOA

Villa MOA er et nyt træhus ved en lille sø i Ballerup. Et stort ladeformet volumen på 200m2, tilskåret grunden.

Planløsningen giver plads til en familie med 3 teenagebørn - men også en mulighed for at man enkelt kan indrette boligen for to generationer - med et ældre familiemedlem eller som en bolig med en adskilt hjemmearbejdsplads.

ARKITEKT

STOCK35 v/ Tom Mose Petersen

 

BYGHERRE

Privat

 

BYGGEÅR

2018

Roskilde Festival 2014-2019

Som ansvarsperson for områdedesign på Avalonscenens publikumsområde, udvælges hvilke projekter der skal opføres og området programmeres.

Da alle materialer som udgangspunkt genanvendes fra tidligere år, skal gamle projekters materialemasse gentænkes og tilpasses nye miljøer.

Den midlertidige arkitektur, bliver dermed en levende arkitektur, der tager ny form år efter år.

 

 

BYGHERRE

Roskilde Festival / Avalon Area

 

BYGGEÅR

2014-2019

Byrumsanalyse for FROST Festival

Registrering, analyse og publikation for Frost Festival.

 

Baseret på festivalens værdisæt, fremhæves en række byrum og facader i Københavns centrum.

 

Publikationen består af 88 sider med registrering og analyse, og beskæftiger sig med 43 emner, der på forskellig vis har potentiale til at lade publikum genopdage byen.

 

 

KLIENT

FROST Festival

 

UDFØRT

2017

Hotel på Sundevedsgade

I projektet fokuseres på byggematerialet beton og udarbejdelsen af en karakteristisk overflade, der både skal manifestere sig som formidler af byggematerialet og af arkitekturens identitet.

 

Projektet udarbejdes med fokus på den tilflyttende studerende i København, ved at bruge hotellets typologi som facilitator for mødet mellem byen og beboeren.

 

 

BYGGEÅR

Tegnet i 2016, ikke opført

Kulinarisk Akademi i Tønder

I udkanten af Tønder opføres et kulinarisk akademi, til efteruddannelse af kokke og ernæringsassistenter, der vil arbejde med gastronomi, sundhed og ernæring, på en bevidst, bæredygtig og rustik måde.

 

Skolen tilbyder et indgående kendskab til dyrkelsen og tilberedningen af råvarer. Eleverne vil arbejde tæt sammen med landmænd, slagtere, mejerier og bryggerier, med en ambition om at ændre hierarkiet i industrien og lade maden få kortere vej fra jord til bord.

 

 

BYGGEÅR

Tegnet i 2015, ikke opført

Stengade Kunstmuseum

Et kunstmuseum på Nørrebro vil benytte sine attraktioner til at tiltrække en større besøgsskare til bydelen, af dem vil mange være turister fra hele verden. Mødet mellem den globale og højt profilerede kunstverden, og de situationelle forhold på Nørrebro, skaber en interessant spænding i projektet.

Der defineres en konvektor i tilknytning til museet. Dette er måden museet og bydelen mødes på - nemlig igennem et anlægs-forløb, som leder op til museets indgang.

Anlægget er også et landskabeligt element i bybilledet, og skal invitere til ophold og leg.

BYGGEÅR

Tegnet i 2013, ikke opført

Logodesign

Design af logo til tømrervirksomhed.

 

 

KLIENT

Jonas Juul ApS

 

UDFØRT

2015

Sofie Overgaard    Arkitekt MAA    Valdemarsgade 70    1665 KBH V    CVR 40526587

Opstalter